Slide background

Passion to success

Slide background

Training & Coaching

Slide background

Interim Management

Slide background

Advies & Consultancy

Slide background

Business Creator

Onze website is maritiem georiënteerd; een andere passie van ons. Wat heeft dat met onze diensten te maken?

Kompas, wind, stroming, bemanning, boot, communicatie zijn aspecten waarmee rekening dient te worden gehouden als je focus wilt hebben op succes op het water! Dit is dan ook de metafoor waar de prestatie van bedrijven mee te vergelijken is. Want ook daar zijn veel invloeden die het succes bepalen. Een daarvan is de- intern en/of extern- klant.

Het winnen van een nieuwe klant vraagt veel inspanning. Alle zeilen dienen te worden bijgezet. Het sales team laveert langs de diverse obstakels om de opdracht succesvol binnen te halen.
Het behouden van een klant vraagt een andere aanpak en kent een andere zorg. Twee zaken die vaak binnen een bedrijf aanwezig zullen zijn. De overeenkomst is effectiviteit.

Voor beide type klant is commerciële slagkracht noodzaak!

Effectiviteit van uw medewerkers en uw klanten proces, dat zijn aspecten waar KFMS u mee van dienst kan zijn. Een portfolio van diensten waar we samen de 'markt regatta' aan kunnen gaan.

Neem vrijblijvend met ons contact op om uw situatie aan ons voor te leggen en onze visie, om naar een verbetering te kunnen komen, te vernemen.

 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.